Spre toate informațiile de presă

Preluarea Sysmik GmbH în grupul de companii

19.10.2015

Logo Phoenix Contact

Pe 30 septembrie, Sysmik GmbH Dresda a semnat un acord de preluare de către Phoenix Contact.

Astfel, societatea aparține grupului de companii Phoenix Contact, care este lider mondial de piață pentru componente, sisteme și soluții în domeniile electrotehnic, electronic și automatizări.

Sysmik oferă produse de automatizare pe baza unor standarde industriale deschise, în special pentru automatizarea clădirilor și infrastructura asociată clădirilor. Din 1991, compania dezvoltă și pune în vânzare componente, tehnologie de comandă și software de de configurare de concepție și producție proprie. Soluțiile de la Sysmik sunt construite pe un cadru IoT (Internet of Things) bazat pe web pentru dispozitive și sisteme inteligente. Platforma oferă un sistem cuprinzător de controlere bazate pe web precum și comunicare M 2M și permite modele noi de afaceri, orientate spre service.

Înainte de preluare, începând din 2003, ambele companii au cooperat la dezvoltarea și producția de module de automatizare. Phoenix Contact intenționează să transforme locația Dresda, unde la ora actuală lucrează 16 angajați, într-un centru de competență în automatizarea clădirilor al grupului de companii. „Până acum am realizat numai proiecte izolate în domeniul infrastructurii clădirilor. Prin integrarea Sysmik în grupul Phoenix Contact, extindem oferta noastră de soluții cu un portofoliu inovativ de produse pentru automatizarea clădirilor. În afară de aceasta, câștigăm o resursă valoroasă de dezvoltare a unor soluții pentru aplicarea unor tehnologii de internet în tehnologia pentru clădiri”, declară Roland Bent, director executiv la Phoenix Contact.

Director executiv al Sysmik Dresda va fi în continuare Gert-Ulrich Vack. Activitatea companiei va continua neschimbat sub numele de Sysmik GmbH.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere