Spre toate informațiile de presă

Sisteme de înșurubare pentru carcase pentru suporturile de contacte THR și SMD

24.11.2015

Sisteme de înșurubare pentru carcase M8/M12 pentru suporturile de contacte THR și SMD  

Sisteme de înșurubare pentru carcase M8/M12 pentru suporturile de contacte THR și SMD

Phoenix Contact își extinde gama de sisteme de înșurubare a carcasei, pentru conectori de dispozitive din două piese, la versiunile pentru montare pe peretele posterior.

Rentabil, rapid și sigur: cu noul sistem de înșurubare a carcasei pentru conectori M8 și M12 formați din două piese, puteți combina confortul proceselor automate de cositorire cu siguranța definită prin conectarea dispozitivului. Sistemele de înșurubare a carcasei permit asamblarea mixtă a cablajului imprimat cu suporturi de contacte THR compatibile cu cositorirea în val, precum și cu suporturi de contacte SMD. Montarea în partea din spate asigură o poziționare definită a cablajului imprimat față de carcasa dispozitivului. Versiunile M12 oferă flexibilitate maximă: aici puteți alege între sistemele de blocare standard cu șurub și sistemul de blocare rapidă deosebit de confortabil, SPEEDCON. Pentru suportul de contacte M8, aveți la dispoziție sisteme de înșurubare a carcasei cu sistem de blocare standard.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere