Spre toate informațiile de presă

Înregistrarea, monitorizarea și controlul semnalelor cu zonele de afișaj

30.09.2016

Zonă de afișaj procese multifuncțională, pentru valori analogice ale măsurătorilor  

Zonă de afișaj procese multifuncțională, pentru valori analogice ale măsurătorilor

Cu noile zone de afișaj de proces multifuncționale FA MCR pot fi redate și monitorizate semnale de temperatură și analogice.

Acestea sunt adecvate utilizării în aplicații în care aceste mărimi trebuie înregistrate și procesate ulterior. Astfel, este avantajoasă posibilitatea de conectare a mai multor tipuri de senzori, opțional și cu alimentarea senzorilor. Zonele de afișaj de proces dispun de două ieșiri alternative cu releu și de o ieșire analogică. Datorită dimensiunilor standardizate ale carcaselor și blocurilor terminale de conectare inserabile, puteți instala dispozitivele foarte simplu.

Configurarea se efectuează, la alegere, prin tastatura frontală sau cu software-ul FDT/DTM. Valorile de proces și bargraful cu prag de comutare pot fi afișate și etichetate liber pe display. O schimbare de culoare a întregii zone de afișaj marchează posibile situații de avarie. Dispozitivele de afișare sunt disponibile în variantele de câmp sau pentru tablou de distribuție, inclusiv cu material de fixare. Grație aprobărilor UL și CSA, produsele pot fi utilizate la nivel internațional. În afară de aceasta, respectivele variante Ex sunt adecvate pentru aplicațiile cu protecție intrinsecă.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere