Spre toate informațiile de presă

Înregistrarea simplă a datelor meteo

30.06.2016

Stație meteo  

Soluție preinstalată pentru colectarea datelor meteo

Phoenix Contact oferă o soluție preinstalată și testată pentru înregistrarea de date meteorologice. La stația meteo pot fi conectați mai mulți senzori uzuali, prin interfețe standard.

Senzorii măsoară valorile pentru viteza vântului, direcția vântului, temperatură, intensitatea radiațiilor, umiditatea din aer și cantitatea de precipitații. Aceste date meteo pot fi utilizate, de exemplu, pentru determinarea eficienței sistemului fotovoltaic și pentru a reacționa imediat la devierile de la rezultatul așteptat. Toate componentele electrice ale stației sunt protejate împotriva tensiunilor de descărcare. Configurarea fiecărui senzor în parte se efectuează simplu, prin interfața web. Astfel, nu sunt necesare cunoștințe de programare pentru punerea în funcțiune a stației meteorologice. Datele colectate sunt transmise la un sistem SCADA din camera de comandă, prin intermediul unor interfețe adecvate, pentru monitorizare și control. În cazul în care conexiunea de date la sistemul SCADA nu este disponibilă, datele pot fi stocate local, pe controler, timp de o săptămână.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere