Spre toate informațiile de presă

Cel mai bun angajator pentru ingineri: premiul pentru Phoenix Contact confirmă o orientare de nivel înalt spre angajați

04.03.2019

Angajamentul consecvent față de un mediu de lucru atrăgător pentru angajații săi se află în mod decisiv pe primele locuri, pentru reînnoirea certificării Phoenix Contact ca „Angajator de top pentru ingineri”.

„Phoenix Contact se numără printre companiile care utilizează permanent rezultatele sondajelor, pentru îmbunătățirea în continuare a condițiilor angajaților”, se precizează în argumentare. Procesul de cercetare și auditare pe mai multe nivele al Institutului "Top Employers" (Angajatori de top) a demonstrat o abordare complexă și cuprinzătoare a strategiei HR, de la formare profesională și dezvoltare până la condițiile de muncă și managementul performanței, în concordanță cu cultura corporativă. Deja din prima zi de lucru, noii angajați își încep activitatea cu un program „onboarding”, care nu doar îi familiarizează cu spațiul de lucru, ci le oferă informații de bază despre Phoenix Contact și diferite domenii ale companiei. Prin intermediul acestui program, care combină în mod individual metoda e-learning cu întâlnirile personale, noii angajați intră în contact mai rapid și se familiarizează cu valorile companiei.

Acest al unsprezecelea premiu ca „Angajator de top ingineri” subliniază abordarea companiei de a oferi angajaților săi avansarea orientată spre viitor și optimizarea continuă a mediului de lucru. „Modificările pe care le implică digitizarea, influențează nu numai produsele și procesele noastre, ci și locurile de muncă”, descrie situația Gunther Olesch, șeful HR de la Phoenix Contact. Cu această ocazie, a fost elaborat un model de competență, care vizează inclusiv competențele digitale, importante pentru transformarea digitală. Aceste competențe specializate și metodice ne permit să deducem măsuri de dezvoltare specifice, care pregătesc angajații pentru noile cerințe, tehnologii și procese.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere