Spre toate informațiile de presă

Concept modular de faguri de multiplexare cu sistem inovator de marcare cromatică

15.06.2015

Faguri de multiplexare PTMC  

Elementele fagurelui se blochează, simplu și sigur, putând fi codate cu opt culori la alegere

Noii faguri de multiplexare PTMC push-in de la Phoenix Contact, grație conceptului modular și structurii compacte, ating o densitate de instalare cu până la 20% mai mare la cablare în tehnologia procesului.

Elementele individuale ale fagurelui se blochează, simplu și sigur, putând fi codate cu 11 culori la alegere. Astfel asigurați o cablare ușor de urmărit și fără greșeli. Structura exactă privind numărul de poli și adaptată aplicației, în formă de bloc, formează o construcție stabilă în fagure. Pe lângă locurile de conectare se află conexiunile de testare de 2,3 mm, ușor accesibile, pentru o testare confortabilă și cu accesorii standard de testare. Panourile de fișe de conectare preconfigurate sunt disponibile cu patru sau șase conexiuni push-in în variante cu 32, 48 și 80 de poli. La modalitatea de montare puteți alege între montare directă, montare de 19”, montare în rack sau montare pe șină DIN.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere