Spre toate informațiile de presă

German Design Award 2019 pentru cablurile de încărcare c.a.

16.11.2018

Cablurile de încărcare c.a. tipul 2 de la Phoenix Contact au câștigat German Design Award 2019 la categoria Mențiune specială  

„Un design funcțional, care convinge și datorită aspectului său modern, în două tonuri.”, a susținut juriul.

Noua generație de cabluri de încărcare c.a. tipul 2 de la Phoenix Contact a fost distinsă cu German Design Award 2019 la categoria „Mențiune specială”.

Noua generație de cabluri de încărcare c.a. tipul 2 de la Phoenix Contact a fost distinsă cu German Design Award 2019 la categoria „Mențiune specială”. La dezvoltarea noii game de produse împreună cu designerul licențiat Stephan Gahlow din Hamburg, accentul s-a pus pe realizarea unui design ergonomic și atractiv, precum și pe utilizarea unor materiale robuste, de calitate superioară. S-a urmărit crearea unor produse care să corespundă cerințelor înalte din industria auto.

Cablul de încărcare c.a. nominalizat a convins juriul German Design Award: „Designul ergonomic asigură o prindere confortabilă a mânerului, pentru o manevrare mai ușoară. Un design funcțional și practic, care convinge și datorită aspectului său modern, în două tonuri.”, astfel și-a argumentat alegerea juriul, format din cunoscători în materie de design care profesează în domeniul economiei, educației și științei, precum și în industria designului.

Prin acordarea distincției „Mențiune specială” au fost apreciate lucrări al căror design au inclus elemente sau soluții deosebit de eficiente. Este o distincție care premiază angajamentul firmelor și al designerilor.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere