Spre toate informațiile de presă

Imprimanta handheld pentru marcarea rapidă la fața locului

29.03.2016

Imprimantă handheld  

Imprimanta cu transfer termic prelucrează materiale continue pentru marcarea de cabluri, conductori, dispozitive, blocuri terminale modulare și sisteme

Imprimanta cu transfer termic THERMOFOX este un dispozitiv portabil de etichetare pentru utilizare pe termen scurt, la fața locului.

Acesta inscripționează etichete, panouri și tuburi termocontractibile în format continuu, pentru toate zonele de etichetare a cablurilor și conductorilor, dispozitivelor, blocurilor terminale modulare și sistemelor. Pe lângă introducerea manuală, puteți transmite și imprima și date de tipărire pregătite în prealabil, de la alte dispozitive, prin intermediul unei interfețe. Materialele sunt livrate în combinație cu ribonul adecvat, în casete practice speciale. O identificare automată a materialului împiedică erorile de imprimare.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere