Spre toate informațiile de presă

Blocuri terminale de deconectare în două niveluri, cu cuțit, cu conexiune universală cu șurub

12.01.2015

Conexiune cu șurub pentru bloc terminal deconectare în două niveluri, cu cuțit  

Asociere clară a nivelurilor de deconectare, grație diferenței de înălțime și marcării colorate, precum și a cuțitelor de deconectare colorate

Blocurile terminale de deconectare compacte în două niveluri, cu cuțit, UTT 2,5-2MT-P/P de la Phoenix Contact sunt disponibile în variante diferite cu unul sau două cuțite de deconectare pentru conductori de până la 4 mm².

Designul cu economie de spațiu cu pas de 5,2 mm permite o densitate sporită la cablarea controlerelor. În condiții de cablare completă, diferența de nivel între cele două etaje oferă un acces confortabil la nivelul inferior de conectare, lucru avantajos mai ales la verificări. Pentru diferite activități de conectare, mai ales în tehnologia MCR pot fi folosite individual, în zona de separare, blocuri terminale cu deconectare, fișe de deconectare, conectori pentru componente pentru montarea necositorită a componentelor electronice sau un soclu pentru siguranţă fuzibilă, pentru siguranțe cu tub de sticlă 5×20. Includerea în circuit a aparatelor de măsură este posibilă cu ajutorul șuruburilor de conectare cu priză de testare integrată, astfel încât măsurarea tensiunii și a curentului să poată fi efectuată oricând, fără întreruperea activității.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere