Spre toate informațiile de presă

Siguranța funcțională în sisteme de semnalizare

19.06.2019

Lampă de semnalizare tip 200S  

Lampă de semnalizare tip 200S pentru sisteme de semnalizare maritime

Cu lămpile de semnalizare tip 200S, Phoenix Contact oferă siguranță ridicată pentru utilizarea în sistemele de semnalizare maritimă, de ex. la ecluze sau poduri mobile.

O funcție de monitorizare integrată și autonomă permite diagnoza sigură a corpurilor de iluminat LED conform standardului de siguranță IEC 61508.

Iluminarea bazată pe tehnologia LED oferă avantaje în ceea ce privește economia de energie și durabilitatea sistemului de semnalizare. Până în prezent, nu a fost soluționată monitorizarea legată de siguranța LED-urilor. Cu ajutorul lămpilor de semnalizare 200S, avantajele tehnologiei LED pot fi stabilite cu respectarea standardelor de siguranță existente până la nivelul de integritate a securității SIL 2 sau nivelul de performanță D. Prin interfața de comunicații vă stau la dispoziție numeroase informații de diagnoză și de stare ale corpului de iluminat. Dacă funcționalitatea corpului de iluminat nu este garantată, sistemul este adus într-o stare sigură. Datorită carcasei robuste din aluminiu, cu grad de protecție IP65, corpul de iluminat este adecvat în special pentru utilizarea în exterior, în condițiile dificile de pe căile navigabile.

Phoenix Contact vă oferă un portofoliu cuprinzător de soluții adaptate la corpul de iluminat, pentru garantarea siguranței funcționale a întregului dvs. sistem de semnalizare. În special pentru sistemele de semnalizare, vă punem la dispoziție unități de control, tablouri de distribuție și cablări preasamblate pentru punerea în funcțiune simplă și rapidă a sistemului de semnalizare, fără efort suplimentar pentru programare.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere