Spre toate informațiile de presă

Inserții de conector push-in cu număr mare de conexiuni pentru conectori pentru medii dificile

20.04.2018

Inserții de conector push-in cu număr mare de conexiuni  

Instalare simplă și fără unelte cu conexiune push-in

Cu noile inserții de conector push-in modulare cu 12 poli puteți integra simplu până la șase module cu 72 de contacte de semnalizare într-un singur conector B24.

Economisiți spațiu cu compartimentul de strângere deosebit de compact, obținând totuși o densitate de instalare înaltă. Până acum acest lucru nu era posibil decât cu conexiunea clasică prin sertizare. Conectorii cu secțiuni de până la 1,5 mm² se pot instala cu conexiune push-in fără să fie nevoie de scule. Inserțiile oferă o transmitere sigură a semnalului de până la 10 A și 250 V. Cu celelalte module puteți combina noile inserții pentru a forma un conector individual. Astfel ia naștere o interfață modulară deosebit de compactă într-o singură carcasă. Modelele de pini și mufe intră în carcasa seriei B și sunt compatibile cu modulele de conexiuni prin sertizare uzuale pe piață.

 


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere