Spre toate informațiile de presă

Automatizare fără limite cu PLCnext Control

28.11.2017

Controler deschis PLCnext Control pe baza PLCnext Technology  

PLCnext Control este primul controler al platformei deschise PLCnext Technology

PLCnext Control este primul produs al platformei deschise de controlere de la Phoenix Contact pe baza PLCnext Technology.

Controlerul reunește robustețea și siguranța controlerelor logice programabile clasice cu deschiderea și flexibilitatea lumii dispozitivelor inteligente. Cu PLCnext Technology, Phoenix Contact oferă un răspuns la exigențele lumii IIoT și simplifică soluțiile existente pentru controlere. Proiectele de automatizare pot fi implementate acum fără limitele impuse de sistemele proprietare. În completarea programării clasice prin controler logic programabil în conformitate cu IEC 61131, PLCnext Technology face posibilă programarea controlerelor în limbaje de nivel înalt, asigurând astfel performanța în timp real specifică CLP și consecvența datelor, inclusiv pentru limbajele de nivel înalt și codurile bazate pe model. Mai mulți dezvoltatori pot lucra independent în diferite limbaje de programare, folosind instrumentele de dezvoltare preferate. Astfel, dezvoltarea aplicațiilor se realizează considerabil mai rapid. Software-ul Open-Source și aplicațiile pot fi de asemenea integrate flexibil în sistem. Noul controler poate fi adaptat și modelat pentru tehnologiile viitorului. Conectivitatea extinsă datorată interfețelor deschise și conexiunii Cloud directe oferă mai multă libertate. PLCnext Control convinge nu numai prin deschiderea sa, ci și printr-un CPU performant și o memorie de date de mare capacitate într-o carcasă de mici dimensiuni. Cu această soluție, automatizarea poate fi regândită, întrucât nu mai există limite, ci apar noi posibilități pentru automatizarea industrială.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere