Spre toate informațiile de presă

Plăci cu întrerupătoare de protecție cu mai multe canale

12.01.2015

Plăci cu întrerupătoare de protecție termomagnetice și electronice  

Plăcile cu întrerupătoare de protecție pot fi echipate individual

Noile plăci multicanal cu întrerupătoare de protecție de la Phoenix Contact sunt disponibile cu patru, opt și 12 canale.

Prin echiparea personalizată cu întrerupătoare de protecție termomagnetice sau electronice, plăcile pot fi utilizate în mod versatil. Sunt adecvate mai ales pentru construcțiile de mașini și tehnologiile de control și procesare. Grație distribuției centralizate de potențial pot fi asigurați până la patru consumatori pe fiecare canal. Astfel, efortul de instalare se reduce la minimum, în același timp oferind o economie de spațiu considerabilă față de instalațiile tradiționale. Pe lângă asigurarea individuală, plăcile oferă și posibilitatea includerii contactelor de relee orientate spre siguranță. Astfel, respectivele circuite electrice sunt integrate în conceptul de securitate cu o cablare simplă. În același timp, contactele de comutare ale căilor de eliberare a curentului sunt protejate conform normelor. Grație capacității mari de susținere a curentului, alimentarea este posibilă cu până la 60 A.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13
Referrer:

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere