Spre toate informațiile de presă

Flexibilitatea întâlnește performanța: clește de sertizare cu matriță rotativă

04.06.2018

CRIMPFOX DUO 10: Flexibilitatea întâlnește performanța  

CRIMPFOX DUO 10 stă foarte bine în mână, datorită formei sale ergonomice

Noul CRIMPFOX DUO 10 este cleștele de sertizare pentru o utilizare flexibilă. Matrița rotativă vă permite preluarea frontală sau laterală a ferulelor.

Prin apăsarea butonului de deblocare colorat, matrița se poate roti în direcția de introducere necesară. Prin blocare, rămâne nemișcată în poziția sa.

Inclusiv ferulele TWIN pot fi prelucrate cu garantarea siguranței procesului, datorită mecanismului cu autoreglare. Cu CRIMPFOX DUO 10 acoperiți fără probleme un domeniu de secțiuni de la 0,14 până la 10 mm².

Datorită greutății echilibrate și formei sale ergonomice, cleștele de sertizare se ține perfect în mână, fiind cea mai ușoară și mai compactă sculă de pe piață cu acest model constructiv. Pentru a utiliza CRIMPFOX DUO 10 nu aveți nevoie de multă forță. În acest fel lucrați cu cleștele fără să vă obosiți, obținând în același timp rezultate de înaltă calitate.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere