Spre toate informațiile de presă

Comunicaţii sigure în toate domeniile

30.11.2017

Tehnologie de comunicații industriale - comunicare de încredere  

Soluții sigure de comunicații pentru fiecare mediu

Standardul de industrie pentru gospodărirea apelor, recunoscut de BSI din august 2017, clarifică nivelul tehnic necesar pentru protecţia infrastructurilor critice.

Phoenix Contact oferă un spectru larg de soluţii de comunicare pentru numeroase domenii şi aplicaţii ce îndeplinesc acest standard. Sistemul de comunicaţie radio Radioline, al cărui proprietari suntem, permite comunicarea sigură precum şi transmiterea de semnal în serie şi combinată la o distanţă peste 20 de kilometri. Dacă se folosesc porţiuni de cablu private, familia de produse SHDSL-Extender furnizează o soluţie robustă, redundantă şi cu bună capacitate de diagnosticare pentru siguranţă ridicată în caz de defecţiuni. Dacă se folosesc porţiuni de cablu private, familia de produse SHDSL-Extender oferă o soluţie robustă, redundantă şi cu bună capacitate de diagnosticare pentru siguranţă ridicată în caz de defecţiuni. Prin intermediul Security Router MGuard se obţine protecţia faţă de software-ul dăunător şi manipulare. Acestea permit comunicarea cu VPN la nivel mondial şi dispun de funcţii Firewall. În plus, cu MGuard Secure Cloud se pot folosi şi monitoriza simultan multe conexiuni VPN. Dacă nu există nicio infrastructură Ethernet, TC Router oferă soluţii sigure pentru conexiuni mobile ale sistemului de control. Portofoliul amplu pentru accesorii completează soluţia de comunicare sigură.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere