Spre toate informațiile de presă

Ethernet-Extender inteligent

14.12.2018

Ethernet-Extender cu protecție inteligentă la tensiuni de descărcare  

Ethernet-Extender cu protecție inteligentă la tensiuni de descărcare

Sistemele TC-Extender de la Phoenix Contact nu extind doar segmentele Ethernet simple, de tip punct cu punct, prin intermediul conceptului plug-and-play.

Prin utilizarea unui singur dispozitiv de tip Managed, prin IP pot fi monitorizate cu ușurință de la distanță toate segmentele din cadrul sistemului prelungitor și toți participanții. În cazul unor evenimente neașteptate, precum slăbirea legăturilor, aceste informații sunt disponibile prin intermediul SNMP-Trap (Simple Network Management Protocol), putând fi trimise ca avertisment către unul sau mai mulți participanți la rețea, liber selectabili. La târgul SPS IPC Drives din Nürnberg, această aplicație poate fi văzută mai de aproape la standul principal Phoenix Contact.

În plus, sistemele Ethernet-Extender de tip Managed dispun de protecție integrată și interschimbabilă la tensiuni de descărcare. Tehnologia inteligentă Plugtrab PT-IQ utilizată aici nu oferă doar protecție corespunzătoare. Starea protecției la tensiuni de descărcare poate fi interogată de la distanță în orice moment și în caz de urgență poate fi trimisă și ca mesaj de avertizare SNMP. Astfel, dispozitivele furnizează independent informații despre protecția la tensiuni de descărcare care trebuie înlocuită pe loc sau locul unde este necesară o înlocuire promptă.

Prin detectarea automată a topologiei și a ratei de date, aplicațiile Extender pot fi ușor extinse fără configurare în timpul funcționării cu până la 50 de prelungitoare, fără a afecta topologia liniară sau inelară. În acest caz se poate renunța la utilizarea cablurilor speciale. Pentru realizarea rețelei Ethernet poate fi utilizat orice tip de cablu bifilar. Aceasta permite extinderea razei de acțiune standard a transmisiei cu până la 20 de km pentru fiecare segment prelungitor.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Serviciu

Sistem Ethernet-Extender

În lucru la regiile municipale de la Bad Pyrmont

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere