Spre toate informațiile de presă

Software de management al rețelei

07.11.2018

Software FL Network Manager  

Software-ul FL NETWORK MANAGER a fost extins cu funcții utile

Software-ul de management de rețea FL NETWORK MANAGER integrează funcții noi, practice, într-o nouă versiune 2.0.

Pe lângă funcțiile deja cunoscute, precum scanare rețea, atribuire adresă IP și actualizare multiplă firmware, software-ul prezintă acum și o funcție de configurare pentru dispozitive multiple, prin intermediul căreia se pot configura mai multe dispozitive simultan, cu un număr redus de clicuri. Suplimentar, software-ul a fost extins prin SNMP Scripting. Astfel se pot configura și diagnostica toate dispozitivele compatibile SNMP, indiferent de producător. Compatibilitatea cu SNMPv3 permite în acest sens o comunicație sigură, criptată, între rețeaua dumneavoastră și software-ul de configurare a rețelei. Protecția prin parolă și codare oferă un avantaj suplimentar privind securitatea în cazul proiectelor individuale, astfel încât acestea devin accesibile numai persoanelor autorizate.

De la sfârșitul lunii octombrie 2018, FL Network Manager este disponibil ca articol digital în magazinul online. Acesta facilitează în mod considerabil gestionarea licențelor.

Pentru a vă face o primă impresie privind software-ul, există posibilitatea de a descărca o versiune actuală demonstrativă a software-ului. În plus, pe YouTube sunt disponibile diverse tutoriale pentru familiarizarea cu software-ul.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere