Spre toate informațiile de presă

Mai multă siguranță pentru stațiile de încărcare

20.07.2015

Modul RCM cu un canal  

Monitorizarea curenților diferențiali reziduali pentru stațiile de încărcare

Cu noile module de curenți diferențiali EV RCM, Phoenix Contact îndeplinește în mod special cerințele normative conform IEC 61851-1, referitor la înregistrarea curenților diferențiali reziduali din stația dvs. de încărcare.

Conform proiectelor normative actuale, pe viitor, în infrastructurile de încărcare vor fi obligatorii fie un FI tip B, fie, alternativ, un FI tip A cu detecție suplimentară și dispozitiv de deconectare la apariția de curenți diferențiali reziduali alternativi > 6mΑ. Astfel se va asigura că curenții diferențiali reziduali continui surveniți, de ex. din cauza unor erori de izolare în autovehicul, nu influențează negativ sistemele de protecție ale infrastructurii. Modulele detectează curenții diferențiali reziduali alternativi sau continui și procesul de încărcare este întrerupt, înainte ca FI-ul din instalație să ”orbească”. Modulele RCM sunt compatibile cu controlerele de încărcare din seria EV Charge Control de la Phoenix Contact. Astfel, modulele de curenți diferențiali reziduali pot fi resetate automat și poate fi realizat și o autotestare automată. Aceasta scade costurile pentru seturile de service și mărește disponibilitatea stației de încărcare. Modulul este disponibil în variante cu unul sau două canale, putând fi astfel utilizat la monitorizarea curenților diferențiali reziduali într-o stație casnică de încărcare sau la punctele comerciale de încărcare.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere