Spre toate informațiile de presă

Punere în funcțiune simplă a componentelor SafetyBridge

03.03.2016

Interfață web SD FLASH EASY SAFE  

Interfață web pentru punerea în funcțiune și diagnosticarea simple

Phoenix Contact oferă acum cartele SD, SD Flash Easy Safe Basic și SD Flash Easy Safe Pro, pentru a pune în funcțiune componentele cu tehnologia SafetyBridge într-un mod și mai simplu.

Tehnologia SafetyBridge este o soluție ieftină pentru punerea în aplicare a cerințelor de siguranță până la SIL 3 sau PLe, fără utilizarea unui controler de siguranță. Prin utilizarea cartelelor SD sunt efectuate automat toate setările de configurare și inițializările necesare, pentru integrarea componentelor SafetyBridge în aplicațiile standard. Cu software-ul de configurare SAFECON sunt configurate funcțiile de siguranță, prin Drag-and-Drop. Interfața web confortabilă oferă, pe lângă numeroase funcții de diagnosticare, și posibilitatea de a conecta module fără siguranță în aplicație. Prin modulul de comunicare în versiunea Pro sunt puse la dispoziția altor aplicații datele de proces și de diagnosticare, prin PROFINET sau Modbus/TCP. De asemenea, utilizatorii pot informați prin e-mail cu privire la defecțiunile și evenimentele curente.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere