Spre toate informațiile de presă

Inserții conector Push-in pentru conectori pentru medii dificile

03.04.2017

Inserții conector cu tehnologie de conectare push-in  

Conectare simplă și fără unelte

Phoenix Contact oferă o gamă largă de inserții conector push-in pentru conectori pentru medii dificile și seriile de carcase comune.

Noile inserții conector PT-TWIN oferă pentru prima dată tehnologia de conectare prin împingere cu conexiune conductor. Acest lucru face posibilă cablarea a două conductoare într-un punct de contact într-un mod simplu și care nu necesită instrumente speciale. Economisiți spațiu, timp și un nivel de interconectare suplimentar. Cu elemenți de corelare, puteți transfera un potențial de multiplicare direct în conector. Acest lucru deschide noi posibilități pentru transmisiunea energiei și cablarea semnalelor cu număr mare de conexiuni. Adaptoarele PT-TWIN sunt disponibile ca versiuni fixe și modulare pentru carcasele din Seria B. De asemenea, sunt introduse și inserții pentru carcasele din seria D compactă cu conexiune push-in. Toate inserțiile conector sunt compatibile cu standardele de piață. Acestea se combină flexibilă cu alte tehnologii de conectare și carcase.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere