Spre toate informațiile de presă

Protecție la supratensiune cu economie de spațiu

04.04.2017

Familia de produse descărcătoare de supratensiune.  

Cel mai îngust descărcător de supratensiune: TERMITRAB complete

Cu familia de produse Termitrab complete, Phoenix Contact introduce acum pe piață cele mai înguste descărcătoare de supratensiune.

Ele sunt ideale pentru aplicații MCR de la o lățime de numai 3,5 mm. Astfel dispozitivele de protecție pot proteja împotriva tensiunilor de descărcare până la 572 semnale pe o șină DIN de doar un metru. Dispozitivul de deconectare asigură un comportament sigur la suprasolicitare. El semnalizează mecanic fără energie auxiliară starea la fiecare dispozitiv de protecție individual. Module opționale de semnalizare la distanță monitorizează starea a până la 40 dispozitive de protecție la supratensiune învecinate prin intermediul unei celule fotoelectrice. Astfel se simplifică instalarea unei cablări suplimentare sau nu mai este necesară programarea modulului de protecție. Cu programul de producție precis adaptat, sunt disponibile individual, în funcție de necesități, dispozitive de protecție cu design mai mic, articole cu descărcătoare debroşabile testabile, semnalizări și module de semnalizare la distanță opționale. Descărcătoarele de supratensiune sunt disponibile, desigur, atât în variantă de conectare push-in, cât și prin conexiune cu șurub. De asemenea, sunt disponibile variante noi cu deconectare cu cuţit și pentru aplicații Ex.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere