Spre toate informațiile de presă

Tablet-PC-uri pentru utilizare mobilă în interior și în exterior

24.07.2015

Tablet-PC în mod portret sau vedere  

Tablet-PC-urile din noua generație sunt adecvate pentru utilizare în interior și în exterior

Phoenix Contact a dezvoltat în mod consecvent tablet-PC-urile industriale pentru utilizarea mobilă. Noul Industrial Tablet Computer (ITC) 8113 cu capacitate îmbunătățită a procesorului și afișaj briliant full-HD este convingător atât în utilizarea de interior și în cea de exterior.

Rețelele industriale moderne solicită tot mai mult pași de lucru mobili și procese teleghidate. Tablet-PC-ul configurabil dispune nu numai de un design atrăgător și accesorii cuprinzătoare, ci este optimizat și pentru utilizarea în medii de service. Graţie greutății sale reduse, de numai 1800g, poate fi transportat ușor. Dispozitivele cu grad de protecție IP54, pe partea frontală IP65 sunt adecvate utilizării în interior sau exterior. Un afișaj multitouch de 10 degete și Windows 7, respectiv 8 cu arhitectura de procesor Intel din cea de-a patra generație asigură o operare simplă și performanțe înalte. Pentru comunicarea wireless în rețeaua respectivă sunt disponibile, la alegere, o comunicație radio prin WLAN 802.11 a/g/n/, Bluetooth 2.0 clasa 1 și clasa a 2-a, precum și un modul de comunicații de date UMTS/LTE.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere