Spre toate informațiile de presă

Creați simplu servicii cloud proprii

30.05.2017

Software-Development-Kit  

SDK pentru programarea liberă a serviciilor Cloud

Proficloud de la Phoenix Contact este un sistem deschis IoT, cu care puteţi realiza soluţia potrivită pentru orice aplicaţie.

Poate să fie o achiziție de date, o analiză de date sau un concept complet de automatizare, pe bază de cloud. Cu noul Software-Development-Kit (SDK) utilizatorii pot programa servicii Cloud conform necesităţilor lor. În acest scop dezvoltă aşa-zise Application Container, care ulterior pot fi instanţiate şi operate oricât de des în Proficoud. Application Container sunt responsabile pentru funcţionarea fiabilă a software-ului, după ce acesta a fost portat din mediul de dezvoltare în Proficloud. Software-Kit-ul este astfel soluţia adecvată pentru a crea, de exemplu, servicii proprii de alarmare, monitorizare sau meteo și a opera containere în Proficloud sau în infrastructura IT locală.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere