Spre toate informațiile de presă

Cutie distribuţie pentru aplicații de alimentare

05.08.2015

M12 Power Box  

Cutie distribuţie pentru aplicații de alimentare

La tensiuni de alimentare de 24 V, distribuția de energie în câmp necesită un diametru mai mare al conductorilor, pentru a contracara o scădere a tensiunii pe distanțe mai mari.

Pentru această utilizare au fost concepute cutiile de distribuție M12 Power de la Phoenix Contact, în combinație cu conductorii standard de până la 4×6 mm². Distribuitorul are patru sloturi M12 codate T cu o sarcină de până la 10 A pe fiecare canal în parte. Fiecare dintre cele opt canale este dotat cu siguranță conectabilă plată. Utilizatorii sunt conectați direct prin conductori M12 codați T. Alimentarea cu energie a distribuitorului se realizează prin conductori standard, precum și o carcasă mobilă cu inserții conector și contacte sertizate separate. Starea la intrare și la ieșire poate fi controlată oricând cu ajutorul LED-urilor. O altă evaluare este realizată printr-un port de diagnostic M12, care este conectat la controlerul din tabloul de comandă. Articolele codate T, precum conductorii de sistem turnați, conectorii configurabili, distribuitoarele în Y și distribuitoarele de energie permit o distribuție neîntreruptă a energiei în câmp.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere