Spre toate informațiile de presă

Network Manager reduce la minimum efortul de configurare

30.05.2017

Ambalarea software-ului Network Manager  

Punerea în funcțiune şi configurarea simple ale Network Manager

Cu Network Manager, vă oferim un nou software pentru o punere în funcţiune rapidă şi uşoară a switchurilor Managed Switch, a componentelor wireless şi a Security Appliances de la Phoenix Contact.

Utilizarea switchurilor Managed Switch sau a componentelor WiFi presupune întotdeauna şi un efort de configurare.  Trebuie să configuraţi cel puţin parametrii IP. Însă, adesea, la acestea se adaugă şi alte funcţii precum redundanţa, segmentarea prin VLAN-uri sau SSID la componentele WiFI. Pentru a vă putea descurca mai uşor cu numărul din ce în ce mai mare de dispozitive pe care trebuie să le gestionaţi într-o reţea, efortul de configurare ar trebui redus la minimum. În acest sens, suportul necesar vă este oferit de Network Manager, prin monitorizarea, configurarea şi menţinerea în stare de actualitate a componentelor de reţea printr-un instrument adecvat. Un efort deosebit de ridicat îl reprezintă verificarea stării de actualitate a numeroaselor componente. Acest lucru poate fi redus la minimum printr-o simplă lansare a firmware-ului.

Pentru a întruni şi cerinţele protocoalelor industriale Ethernet EtherNet/IP şi PROFINET, alocarea IP este integrată prin DHCP şi DCP. Prin aceasta, Network Manager poate fi utilizat şi în cadrul aplicaţiei dvs, indiferent dacă sunteţi familiarizat cu producţia de maşini şi sisteme sau cu tehnologia de proces.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere