Spre toate informațiile de presă

Protecție de dimensiuni reduse pentru aplicații cu 3 conductori

17.05.2019

Dispozitive de protecție la supratensiune înguste cu lățimi de 6 mm  

Protecție la supratensiune de dimensiuni reduse pentru aplicații cu 3 conductori

Phoenix Contact își completează dispozitivele de protecție la supratensiune înguste pentru tehnologia MCR Termitrab complete cu o soluție personalizată pentru circuite de măsurare sensibile la impedanță cu mai mult de două cabluri de semnal.

Vă stau astfel la dispoziție dispozitive de protecție înguste pentru aplicații cu 3 conductori cu lățimi de 6 mm. Produsele se integrează fără probleme în portofoliul de produse al gamei TERMITRAB complete. Acestea oferă, de asemenea, avantaje precum posibilitatea de conectare și semnalizarea optică la distanță opțională. Și în ceea ce privește aplicațiile cu protecție intrinsecă vă stă la dispoziție o soluție cu un produs nou, inserabil: noile dispozitive de protecție la supratensiune TTC-6P-3 se diferențiază de variantele HF printr-un curent nominal semnificativ mai înalt de 5 A. Printre domeniile de utilizare tipice pentru noile dispozitive de protecție pentru aplicațiile cu 3 conductori se numără, de exemplu, măsurătorile de temperatură. Datorită lipsei rezistențelor din circuitul de protecție, nu există nicio atenuare de bază. Semnalele măsurate nu sunt influențate.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere