Spre toate informațiile de presă

Carcase universale pentru echipament electronic cu tehnologie de conectare integrată

14.08.2015

Carcase universale cu tehnologie de conectare integrată  

Carcase universale pentru echipament electronic cu tehnologie de conectare integrată

Cu ajutorul noului sistem universal de carcase pentru echipament electronic EH puteți proiecta foarte simplu aplicații universale pentru dispozitive.

Cu șapte lățimi, două înălțimi și trei variante de capace oferă sunt disponibile peste100 de posibilități de combinare. Pentru un concept de dispozitiv orientat către aplicație, pot fi integrate simplu și confortabil diferite tehnologii de conectare pentru cablaje imprimate. În plus, prin montarea pe cablaj imprimat, este asigurată o flexibilitate completă în orice direcție. Carcasa pentru echipament electronic poate fi blocată pe șine DIN sau montată pe perete. Un câmp de etichetare integrat simplifică marcarea directă a carcasei. Carcasele pentru echipament electronic sunt făcute din ABS și îndeplinesc clasa de inflamabilitate HB, conform UL94. Alegerea expresă a materialului asigură o stabilire eficientă a prețului. Cu noile carcase pentru echipament electronic din seria EH, Phoenix Contact își completează portofoliul de produse din domeniul carcaselor montabile pe șine DIN.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere