Spre toate informațiile de presă

Protecție dispozitiv fără asigurare prealabilă

26.10.2015

Protecție la supratensiune tip 3 pentru dispozitive terminale  

Protecție la supratensiune PLUGTRAG PLT-SEC

Noile dispozitive de protecție la supratensiune PLUGTRAB PLT SEC tip 3 de la Phoenix Contact se caracterizează printr-un dispozitiv de deconectare nou dezvoltat.

Ea oferă o siguranță mai mare la suprasarcină electrică și termică independentă de siguranța instalată. Prin Safe Energy Control Technology dispozitivele de protecție au o durată de funcționare foarte lungă. Dispozitivele terminale protejate sunt mai puțin solicitate ca la instalațiile obișnuite. Pe baza siguranțelor integrate, rezistente la supratensiune la instalații nu sunt necesare siguranțe fuzibile pentru descărcător. Dispozitivele de protecție la supratensiune sunt utilizate la aplicații cu curenți de sarcină de până la 26 A. Ele sunt potrivite atât pentru aplicații c.a. cât și c.c. Testările repetate ale dispozitivelor de protecție sunt realizate rapid și simplu cu dispozitivul de testare CHECKMASTER 2. Indicatorul de stare ușor de recunoscut și contactul pentru semnalizare la distanță fără potențial oferă oricând informații despre starea produsului.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere