Spre toate informațiile de presă

Router de securitate pentru tehnologia de proces

15.06.2015

Noul router mGuard-Security-Router pentru tehnologia de proces  

Noul Security-Router îndeplinește exigențele ridicate ale industriei de proces

În ingineria de proces, tema referitoare la securitate este tot mai importantă. Cu noul mGuard-Security-Router, Phoenix Contact urmează acest trend.

Routerul de securitate satisface atât cerințele complexe de hardware din industria de proces, cât și înaltele exigențele IT pentru produsele de siguranță. În ceea ce privește partea de hardware, amintim domeniul de temperatură extins, între -40 și +70°C, aprobările IECEx și ATEX pentru domeniul Ex, precum și testarea de gaze nocive conform ISA-S71 04-1985 G3 Harsh Group A. Pe partea de software, alături de funcțiile deja existente mGuard Security, au fost integrate noi module security pentru protocolul OPC Classic, foarte răspândit în industrie. Dintre ele fac parte funcțiile DPI (Deep Package Inspection) și NAT (Network Address Translation). DPI permite un firewall OPC Classic de randament înalt la locul de producție, în timp ce NAT permite integrarea de sisteme cu adrese IP identice într-o rețea superioară de producție, simplu și fără conflicte de adresă.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere