Spre toate informațiile de presă

Blocuri terminale pentru adaptare secțiune pentru bornele terminale de conectare cu conexiune push-in

30.07.2018

Distribuire sau colectare simplă a potențialului  

Blocurile terminale pentru adaptare secțiune cu conexiune push-in pentru blocuri terminale de conexiune de înaltă tensiune cu papuc rotund

Cu noile blocuri terminale pentru adaptare secțiune AGK pentru bornele terminale de conectare de înaltă tensiune din seriile HV și RBO vă stă la dispoziție o posibilitate simplă de distribuire sau colectare a potențialului.

Pentru derivația directă a tensiunii sau colectarea tensiunii conectați blocul terminal pentru adaptare secțiune cu șuruburi la bara colectoare. Cablați blocurile terminale pentru adaptare secțiune cu conexiunea rapidă push-in fără unelte. Acestea sunt disponibile cu o secțiune de până la 10 mm². Sunt posibile până la opt puncte de conectare la bolțurile filetate M10 și M12. Blocurile terminale pentru adaptare secțiune pot fi inscripționate pe o suprafață mare și verificate simplu prin conectarea de testare standard de 2,3 mm.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere