Spre toate informațiile de presă

Sistem de comutatoare de siguranţă cu IO-Link

02.05.2018

Comutator de siguranță fără contact PSRswitch  

Comutator de siguranță fără contact PSRswitch

Noul sistem de comutatoare de siguranţă de la Phoenix Contact constă dintr-un comutator de siguranţă fără contact, codat PSRswitch şi releul de protecţie PSRmini cu IO-Link.

Comutatorul de siguranță electronic este utilizat pentru monitorizarea sigură a ușii de protecție și poziției la maşini şi linii de fabricaţie. Comutatorul cu tehnologie de cablare M12 convinge prin designul compact şi poate fi montat foarte flexibil la uşi şi capote. Datorită tehnologiei RFID integrate acesta oferă protecție maximă împotriva manipulării neautorizate pentru o siguranță ridicată. Comutatoarele de siguranţă pot fi configurate pentru funcţionarea Stand-Alone sau pentru legarea logică în serie conform EN ISO 14119 până la PL e.

În combinaţie cu noul releu PSRmini PSR-MC42 pot fi transferate la sistemul de comandă informaţii importante prin IO-Link. Utilizatorul maşinii primeşte astfel o soluţie completă economică echipată cu noi posibilităţi de diagnoză pentru fabrica smart. 


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere