Spre toate informațiile de presă

Blocuri terminale compacte pentru instalarea în clădiri

21.07.2017

Blocuri terminale pentru instalaţii push-in  

Blocuri terminale compacte pentru instalarea în clădiri pentru conductori cu secţiuni până la 16 mm²

Cu noile blocuri terminale pentru instalaţii push-in PTI 16/S de la Phoenix Compact puteţi cabla instalaţii pentru clădiri în mod simplu şi fără unelte, în cele mai înguste spaţii.

Blocurile terminale cu economisire de spaţiu, cu o lăţime de doar 10,2 mm sunt compatibile cu toate blocurile terminale pentru instalaţii de la Phoenix Contact şi extind gama de produse pentru conductori până la 16 mm². Canalul dublu pentru funcţii asigură o distribuţie simplă a potențialului şi dispune de o posibilitate de verificare de 2,3 mm. Separarea cablului neutru se realizează prin intermediul unui separator fără şuruburi, care se blochează în poziţia finală. Toate caracteristicile sistemului de blocuri terminale în serie CLIPLINE complete se regăsesc şi la blocurile terminale pentru instalaţii PTI. Printre acestea se numără inscripţionarea vizibilă a tuturor punctelor de prindere precum şi punţile de contact standardizate şi accesoriile de verificare.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere