Spre toate informațiile de presă

Noul bloc terminal I/O, pentru înregistrarea rapidă a temperaturii

05.03.2015

Modul de temperatură Axioline F cu opt intrări analogice  

Înregistrarea rapidă a temperaturilor, cu noile blocuri terminale I/O pentru Axioline F

Pentru sistemul I/O Axioline F de la Phoenix Contact există acum un nou modul de magistrală locală, pentru înregistrarea rapidă a senzorilor rezistivi de temperatură.

Modulul oferă opt intrări analogice pentru conexiunea rezistențelor de măsurare a temperaturii (RTD) și convinge printr-o frecvență de măsurare extrem de înaltă, de 8 Hz per canal. Astfel, temperaturile pot fi înregistrate deosebit de repede. Magistrala internă rapidă Axioline F asigură o prelucrare ulterioară fără întârzieri a datelor. În ciuda frecvenței mari, măsurarea semnalelor se face cu o precizie superioară. Acest lucru indică toleranțe reduse, mai mici de 0,5 K, pentru diferitele tipuri de senzori. Valoarea măsurată este afișată în format de 16 biți sau în format cu virgulă mobilă. În plus, modulul acceptă toți senzorii platinați și nichelați, în conformitate cu DIN EN 60751 și SAMA. La fel ca și sistemul I/O Axioline F în ansamblu, și acest modul este caracterizat de o imunitatea mare la perturbații, precum și robustețe la solicitările mecanice, cum ar fi șocurile de până la 30 g.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere