Spre toate informațiile de presă

Generaţia puternică şi rentabilă de seturi fotovoltaice disponibilă

08.06.2017

Tehnologie sistem fotovoltaic

Noua generaţie de seturi fotovoltaice disponibilă

Phoenix Contact oferă o nouă generaţie puternică şi rentabilă de seturi fotovoltaice (PV). Seturile fotovoltaice, disponibile în diverse variante, sunt pregătite pentru instalare și, prin urmare, pot fi conectate imediat.

Seturile protejează generatoarele fotovoltaice, precum şi invertoarele, de avariile provocate de tensiunea de descărcare. Având în vedere diversele topologii ale invertoarelor, care au o influenţă decisivă asupra structurii seturilor fotovoltaice, diversitatea produselor este aproape nelimitată.

Pe baza unui nou concept, carcasele de ieşire pot fi reduse de la douăsprezece la patru variante. Aceste patru tipuri diferite de carcase servesc aproape tuturor cerinţelor. În funcţie de nevoile dvs., preperforările carcasei pot fi deviate, obţinându-se astfel economii de scară la producerea setului fotovoltaic. Prin simplificarea proceselor logistice şi de producţie, este posibilă o realizare mai rapidă a setului dvs. fotovoltaic individual. Se respectă standardul privind ansamblurile de dispozitive de comutare DIN EN 61439-2.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere