Spre toate informațiile de presă

Întrerupătoare electronice de protecție cu mai multe canale

05.03.2015

Întrerupătoare electronice de protecție cu mai multe canale CBM  

Noile întrerupătoare de protecție asigură funcționalitatea maximă la o lățime minimă

Întrerupătoarele electronice de protecție cu mai multe canale CBM de la Phoenix Contact protejează circuitele împotriva suprasarcinii și curenților de scurtcircuit, pe o lățime de numai 41 mm.

Cu experții pentru curent nominal, reglarea curenților nominali necesari ai sarcinii este simplificată considerabil. În plus, cele două noi întrerupătoare de protecție cu patru și opt canale, asigură o blocare electronică a curenților nominali reglați. Astfel sunt prevenite modificările accidentale ale dispozitivului. Nivelurile curentului nominal, între 0,5 și 10 A per canal, facilitează alegerea dispozitivelor de protecție adecvate. O semnalizare multi-nivel oferă permanent informații despre starea consumatorului conectat și despre sursa de alimentare a circuitului de protecție în sine. Tensiunile excesive și cele minime sunt identificate și semnalizate de întrerupătorul de protecție și sarcinile conectate definite sunt deconectate. Semnalizarea ajută la depanarea părților sistemului conectate în aval.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere