Spre toate informațiile de presă

Phoenix Contact se consolidează în domeniul tehnologiei de conectare

24.10.2018

Phoenix Contact  

Phoenix Contact se consolidează în domeniul tehnologiei de conectare

Grupul Phoenix Contact va achiziționa începând cu 1.1.2019, două companii ale Grupului SKS: SKS Kontakttechnik GmbH și Pulsotronic GmbH & Co KG.

Ambele companii au sediul în Niederdorf, Erzgebierge (Munții Metaliferi). SKS Kontakttechnik oferă componente și sisteme electrotehnice. Pulsotronic este un producător de soluții specifice cu senzori.

Cele două companii aduc grupului Phoenix Contact un efectiv de peste 400 de angajați. Astfel, preluarea acestor companii reprezintă cea mai importantă achiziție din istoria Phoenix Contact.

Fondatorul SKS și fostul proprietar Martin Schweitzer colaborează cu Phoenix Contact de 20 de ani. Compania Pulsotronic Anlagentechnik GmbH rămâne în continuare cu el.

Achiziția SKS înseamnă consolidarea poziției pe piață a companiei Phoenix Contact în domeniul tehnologiilor de conectare. Pe lângă aceasta, know-how-ul de aplicare a tehnologiei bazate pe senzori de la Pulsotronic reprezintă o plusvaloare pentru soluțiile industriale și soluțiile din ce în ce mai digitalizate destinate clienților.

Inițierea achizițiilor de succes a fost urmată îndeaproape de consiliul consultativ și acționarii Grupului Phoenix Contact. Tranzacția este supusă aprobării autorităților din domeniul concurenței.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere