Spre toate informațiile de presă

Management inteligent al încărcării pentru mobilitate electrică

14.05.2019

Software pentru managementul încărcării EV Charging Suite și PC industrial adecvat cu funcție tactilă  

Software-ul EV Charging Suite este disponibil și preinstalat pe un PC industrial, care îndeplinește rolul unui terminal tactil central

Prin intermediul software-ului EV Charging Suite, vă oferim o soluție de software scalabilă pentru managementul sarcinii. Aceasta optimizează operarea stațiilor dumneavoastră de încărcare, asigură disponibilitatea acestora și permite realizarea unei structuri flexibile.

Conform unor reguli care pot fi ajustate, managementul integrat al sarcinii distribuie puterea de conectare disponibilă la toți stâlpii de încărcare, resp. toate Wallbox-urile. Acest lucru împiedică declanșarea siguranței principale prin suprasolicitare, asigurând astfel disponibilitatea parcului dumneavoastră de încărcare.

Cu ajutorul terminalului central, clienții parcului dumneavoastră de încărcare sunt ghidați în mod intuitiv, prin intermediul suprafeței tactile, din momentul autorizării și până la finalizarea procesului de încărcare. Facturarea se efectuează în mod precis, în baza consumului, prin Open Charge Point Protocol (OCPP). Astfel, software-ul constituie interfața dintre șoferul automobilului electric, entitatea de decontare, operatorul rețelei electrice și operatorul parcului de încărcare.

Puteți comanda, configura și monitoriza parcul dumneavoastră de încărcare în mod confortabil, prin intermediul browser-ului. Pe interfața web, administrați utilizatorii și punctele de încărcare și autorizați procese de încărcare. Adăugați în mod simplu noi puncte de încărcare, fără reconfigurarea întregului parc de încărcare. Rolurile de utilizator personalizate pentru operatorii instalațiilor, tehnicienii de service și personalul de deservire oferă drepturile adecvate pentru toate sarcinile.

Veți primi licențe pentru software-ul EV Charging Suite pentru 10, 30 și 50 de puncte de încărcare, în funcție de dimensiunea parcului dumneavoastră de încărcare. De asemenea, există licențe de actualizare avantajoase. La cerere, puteți obține software-ul preinstalat pe un PC industrial adecvat pentru exterior și care îndeplinește rolul unui terminal central. În acest mod, reduceți costurile asociate lucrărilor de instalare și configurare și vă puteți începe pe loc activitatea.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere