Spre toate informațiile de presă

Realizarea simplă a procesului de testare

28.04.2016

Sistem de fișe de testare pentru tehnologia energiei  

Sistem de fișe de testare pentru tehnologie secundară

Cu sistemul de testare FAME 3, puteți efectua operațiuni complexe de comutare, într-un singur proces de testare, simplu și sigur.

Sistemul de testare a fost conceput pentru toate sarcinile de măsurare și testare, cu tehnologie de protecție a rețelei pentru sisteme de medie și înaltă tensiune. FAME 3 completează gama de produse a sistemelor de fișe de testare de la Phoenix Contact și ia în considerare cerințele piețelor din America de Sud și de Nord. Scurtcircuitul de transformator provocat automat și designul cu protecție la atingere reprezintă parametri speciali și garantează cea mai mare securitate în timpul măsurării. Prin urmare, toate stările de comutare pot fi identificate în mod clar. Fișele de testare cu mâner rotativ brevetat garantează procesul de testare în condiții de siguranță. Cu fișele de service puteți realiza operațiuni individuale de comutare. Sistemul este echipat cu tehnologia de conectare cu șuruburi, solicitată de multe ori. Cu ajutorul acesteia, puteți conecta conductori de până la 10 mm², cu papuci de cablu tip inel și furcă, pe o lățime a pasului de numai 8,2 mm, în mod confortabil. Cu sistemul brevetat de fixare pe perete, puteți monta riglele de fișe de testare în mod simplu în peretele tabloului de distribuție. Designul modular al sistemului FAME permite numărul de poli adecvat pentru fiecare aplicație. Sistemul de fișe de testare este configurabil cu accesoriile standardizate ale sistemului de blocuri terminale modulare CLIPLINE complete și, astfel, oferă o flexibilitate ridicată.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere