Spre toate informațiile de presă

Carcasă compactă de conector pentru o inserție modulară de conector

24.08.2018

Utilizare flexibilă pentru transferul de putere, date sau semnale  

Carcasă pentru module individuale M1 EVO pentru o inserție modulară de conector

Noile carcase din plastic HEAVYCON EVO M1 pot integra o inserție modulară de conector. Acestea sunt mai mici și mai avantajoase din punct de vedere al costurilor, comparativ cu o interfață B6.

La fel ca toate modelele de carcase EVO, carcasele pentru module individuale M1 dispun, de asemenea, de o presetupă pivotantă cu blocare tip baionetă. Astfel, puteți reduce timpul de depozitare cu 70 % și puteți beneficia de o flexibilitate sporită. Dintr-un singur manșon puteți obține, în combinație cu două îmbinări prin înșurubare EVO, patru variante de carcase. Direcția de ieșire a cablului poate fi determinată numai la fixarea presetupei pentru cablu. Puteți alege între ieșire laterală și ieșire la unghi drept. Blocarea carcasei de montaj sau a carcasei cu manșon se realizează prin intermediul unui etrier longitudinal. Carcasele M1 sunt adecvate pentru toate modulele individuale uzuale. Astfel, puteți transmite în mod confortabil date, semnale sau putere prin intermediul unei interfețe compacte. Carcasele din plastic îndeplinesc cerințele pentru gradul de protecție IP66 și sunt rezistente la șocuri până la IK09.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere