Spre toate informațiile de presă

Simularea gratuită a rețelelor radio

26.07.2018

Planificare rețea radio  

Simularea rețelelor radio Radioline

Pentru a simplifica planificarea rețelelor radio în baza sistemului de comunicație radio Radioline, Phoenix Contact pune la dispoziție simularea gratuită a rețelelor radio, cu până la zece stații.

De multe ori, instalațiile de infrastructură pentru distribuția energiei sau alimentarea cu apă și eliminarea apei se caracterizează prin stații externe întinse pe suprafețe mari. Valorile senzorilor se modifică lent și trebuie transferate parțial mai mulți kilometri, până la o centrală. Pentru a evita costurile asociate pozării cablurilor, sistemele de comunicație radio, speciale pentru instalațiile extensive, reprezintă o alternativă viabilă.
 
Prin intermediul simulărilor, se determină dacă o conexiune wireless funcționează, nu funcționează sau trebuie testată. Rezultatele anticipate sunt atât de precise, încât adesea nu este necesară o testare radio. În cadrul simulării, sunt luate în considerare datele de înălțime, carcateristicile radio și ale suprafețelor.

Sunt necesare coordonatele tuturor stațiilor din rețea. Documentația include recomandări privind locurile de amplasare, antenele și înălțimea stâlpilor. Serviciul este disponibil pe plan internațional și, începând cu zece stații, se aplică obligația de achitare a costurilor.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere