Spre toate informațiile de presă

Descărcător de supratensiune îngust, pentru surse de alimentare la curent continuu

18.04.2016

Protecție inserabilă la supratensiune, pentru surse de alimentare c.c. liniare  

Protecție inserabilă la supratensiune, pentru surse de alimentare c.c. liniare

Cu numai doisprezece milimetri pe canal, noile descărcătoare de supratensiune de tip 2, VALVETRAB SEC-DC de la Phoenix Contact, servesc la protecția surselor liniare de curent continuu.

Pe baza Safe Energy Technology (SEC), aceste produse oferă o durabilitate și performanțe ridicate. Dispozitivul de deconectare performant oferă protecție pentru toate aplicațiile standard la curent continuu, de 120/220 V. Posibilitatea mare de ștergere automată a dispozitivului de protecție permite utilizarea fără siguranță. Prin nivelul redus de protecție în tensiune, componentele sensibile din aval sunt protejate în mod fiabil. Componenta de bază și ștecherul pot fi rotite la 180° una față de alta. Acest lucru permite o conexiune cu lungimi mai mici ale conductorului, în timp ce eticheta rămâne lizibilă. Indicatorul de stare ușor de recunoscut și contactul pentru semnalizare la distanță fără potențial oferă oricând informații despre starea produsului. Cu ajutorul dispozitivului de setare CHECKMASTER 2, testările recurente ale dispozitivului de protecție pot fi executate rapid și simplu.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere