Spre toate informațiile de presă

Blocuri de distribuție gata de conectare cu conexiune push-in

15.03.2017

Blocuri de distribuție PTFIX gata de conectare cu conexiune push-in  

Blocuri de distribuție PTFIX gata de conectare cu conexiune push-in

Utilizați noile blocuri de distribuție PTFIX de la Phoenix Contact imediat, fără șuntare manuală și economisiți cu până la 80% din timp.

Ele sunt oferite ca blocuri de distribuție de 1,5 mm² și 2,5 mm² cu număr de poziții diferit. Se pot lega în serie fără pierderi și le puteți extinde în mod flexibil potențialul cu jumpere standard cu doi poli. Opțional, blocurile de distribuție sunt disponibile cu montare pe șină DIN, directă sau prin lipire, astfel încât să puteți construi orice aplicație în mod flexibil. Conductori pretratați sau rigizi vă permit să economisiți timp cu tehnologia de conectare directă push-in care nu necesită instrumente. Graţie montajului transversal pe șină DIN și designului compact se realizează o economie de spaţiu de până la 50%. Pentru o instalare neambiguă, intuitivă și sigură, blocurile de distribuție și blocurile de distribuţie alimentare sunt disponibile cu 6, 12 şi 18 puncte de conectare, în unsprezece variante de culoare. Prin marcarea tuturor punctelor de conectare este asigurată o cablare clară. Astfel se asigură o distribuție flexibilă și economică a sarcinii și curentului de comandă cu PTFIX.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere