Spre toate informațiile de presă

Asigurare performantă a instalațiilor fotovoltaice

18.06.2019

Protecție la supratensiune pentru instalații fotovoltaice  

Protecție la supratensiune pentru aplicații de până la 1.000 V c.c.

Noile dispozitive de protecție combinate VALVETRAB MS tip 1+2 dispun de o cuplare 3+V. Datorită rezistenței lor ridicate la scurtcircuit și circuitului de protecție performant, acestea oferă instalațiilor dumneavoastră fotovoltaice o disponibilitate ridicată.

Datorită varistoarelor limitatoare de tensiune, puteți utiliza dispozitivele de protecție la supratensiune în sisteme izolate de tensiune continuă de până la 1.000 V c.c. Varistoarele asigură individual orice cablu fotovoltaic. Dispozitivele de protecție completează gama de produse VAL-MS existentă cu dispozitive de protecție împotriva trăsnetelor și la supratensiune cu o tensiune continuă și o capacitate de descărcare ridicată. Dispozitivele de protecție sunt construite inserabil, fiind astfel posibilă înlocuirea cu ușurință a acestora în cazul lucrărilor de service. Suplimentar, fișele vă oferă un indicator de stare opto-mecanic pentru monitorizare funcțională și, opțional, un contact pentru semnalizare la distanță fără potențial.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere