Spre toate informațiile de presă

Terminale de comandă robuste pentru utilizare la vehicule

20.02.2019

Panel-PC IP66  

Terminale de comandă robuste pentru utilizare la vehicule

Prin gama de produse VMT 9000, Phoenix Contact oferă terminale de comandă pentru condiții de mediu deosebit de dificile.

Având la bază noua generație de procesoare Intel® Atom™ x7-E3950, terminalele au fost dezvoltate cu un design de înaltă calitate, special pentru logistica piețelor țintă, precum și pentru utilajele agricole și cele de construcții.

Dispozitivele se disting astfel printr-o carcasă deosebit de compactă și robustă, pentru a putea funcționa în mod fiabil chiar și în cele mai dificile medii. Din clasa de protecție IP66, utilizatorul poate opta pentru un PC industrial complet, cu afișaj tactil cu dimensiuni între 10 - 15", ca panou tactil rezistiv sau PCAP. Astfel, afișajele pot fi citite și în cazul expunerii la razele solare. De asemenea, patru taste funcționale care pot fi configurate la alegere facilitează integrarea în aplicațiile de client existente. Astfel, dispozitivul poate fi utilizat și în medii industriale dificile, timp de mai mulți ani, ca unitate de comandă la vehicule sau pentru aplicații la nivelul utilajelor.

Terminalele de comandă se disting în plus printr-o sursă de alimentare cu plajă extinsă a tensiunii de intrare (9-60 V c.c.), conexiune WLAN sau Bluetooth flexibilă și domenii de temperatură extreme între -30°C - +60°C. Sunt disponibile caracteristici suplimentare, precum identificarea utilizatorului prin RFID, o sursă de alimentare neîntreruptibilă integrată, pentru lucrări continue, chiar și în cazul schimbării bateriei stivuitorului, sau un modul LTE/GPS.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere