Spre toate informațiile de presă

Blocuri terminale cu soclu siguranță push-in, pentru aplicații fotovoltaice

26.10.2015

Blocuri terminale cu soclu siguranță rabatabil, cu conexiune push-in  

Blocuri terminale cu soclu siguranță pentru aplicații în domeniul sistemelor fotovoltaice

Blocurile terminale cu soclu siguranță compacte PT 10,3-HESI cu conexiune push-in 10 mm² de la Phoenix Contact au o tensiune nominală de 1000 V.

Prin urmare, acestea sunt ideale pentru utilizare în producția de energie din surse regenerabile, în special în sisteme fotovoltaice. Blocurile terminale cu soclu siguranță protejează modulele fotovoltaice cristaline împotriva curenților inverși. Sunt disponibile seturile de siguranțe adecvate, de 10,3 x 38 mm, conform IEC și UL, cu caracteristici gPV, până la 20 A. Pentru a identifica rapid siguranțele sărite, există blocurile terminale cu soclu siguranță cu indicator optic. Pentru marcarea unică a stringului, blocurile terminale modulare pot fi inscripționate pe suprafețe mari. Prin forțele de inserție reduse cu 50%, conductorii rigizi și cei flexibili sunt introduși simplu în ferule de la 1,5 până la 10 mm², fără unelte. Culoarea portocalie a butonului îl identifică drept element de acționare, ceea ce împiedică operarea greșită a blocului terminal modular. Este posibilă conectarea conductorului flexibil, fără ferule, începând de la 1,5 mm².


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere