Spre toate informațiile de presă

Protecție la suprasarcini pentru tehnologia de proces

15.06.2015

Protecție la supratensiune PLUGTRAB PT-IQ  

Protecție inteligentă la supratensiune pentru tehnologiile MCR și de proces

Cu protecția la supratensiune PLUGTRAB PT-IQ de la Phoenix Contact, specială pentru tehnologia MSR și de proces, operatorul instalației este avertizat încă înainte ca instalația să-și piardă protecția.

Pentru aceasta, fiecare element structural de limitare a tensiunii este monitorizat permanent în descărcătoarele debroșabile. Dacă limita de putere este atinsă în urma comutărilor frecvente, acest lucru este semnalizat cu un semnal galben pe dispozitivul de protecție și la distanță. Descărcătoarele încă funcționează și sistemul este protejat în continuare. Cu toate acestea, se recomandă înlocuirea, pentru a se evita solicitările inutile pentru service. Pentru domenii protejate intrinsec, sunt disponibile dispozitivele de protecție PLUGTRAB PT-IQ. Acestea pot fi instalate în zona Ex 2 . Circuitele de protecție intrinsecă pot ajunge până în zona Ex 0 . Pe baza monitorizării în mai multe trepte și a semnalizării, operatorul instalației va ști mereu care este starea dispozitivelor de protecție și, astfel, care este starea protecției la supratensiune în instalație.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere