Spre toate informațiile de presă

PLC logic convinge în cadrul testării de produs

04.01.2016

Kit test PLC logic  

PLC logic a obținut un rezultat foarte bun la testarea de produs

Sistemul programabil de relee logice, PLC logic, a fost testat de curând de revista de specialitate, elektrotechnik a Vogel Business Media GmbH.

Sistemul este adecvat pentru realizarea sarcinilor mai mici de automatizare și combină, pentru prima dată, nivelul de logică, interfață și conexiune de câmp într-o singură soluție. La testarea produsului a participat un total de 89 de cititori și au comunicat experiența lor practică în punerea în aplicare a sarcinilor de control, prin intermediul unui chestionar online. În acest scop, veți primi un kit de testare, constând dintr-un modul logic, opt module de releu, o sursă de alimentare inserabilă și un stick USB, împreună cu software-ul Logic+ și documentația necesară. În general, testul a fost pozitiv: nouă din zece persoane care l-au efectuat își pot imagina utilizarea sistemului în tehnologia pentru clădiri, precum și în controlul sistemelor. Feedbackul obținut în urma testării produsului se va materializa în viitoare progrese.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere