Spre toate informațiile de presă

Configurare online intuitivă

11.07.2017

Configurator online pentru conexiuni de cablaj imprimat  

Configurator online pentru conexiuni de cablaj imprimat

Şi mai rapid către o soluţie individualizată - prin noul configurator online pentru conexiuni de cablaj imprimat de la Phoenix Contact.

Cu meniuri de filtrare uşoare, imagini ale produselor în format 2D şi 3D, precum şi panouri de comandă intuitive, vă puteţi configura cu doar câteva date blocurile terminale, conectorii şi conectorii mamă pentru cablaj imprimat pe care îi doriţi. Printre opţiunile de personalizare se numără variante de culoare, imprimări şi codări. Vă stau la dispoziţie imediat peste 6.000 de versiuni de articole din 150 de familii de produse. În trei zile lucrătoare, primiţi o ofertă orientativă bazată pe configuraţia dvs. individuală. Pentru proiectarea dvs. asistată de calculator, puteţi descărca desene şi date CAD ale rezultatului dvs. direct din configurator, chiar şi fără să vă înregistraţi.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere