Spre toate informațiile de presă

Sistem inteligent de extracție a apei subterane

14.03.2018

WellControl - sistem inteligent de extracție a apei subterane  

WellControl - sistem inteligent de extracție a apei subterane

WellControl este o soluție preconfigurată, configurabilă de la Phoenix Contact, care preia toate sarcinile de comandă și reglare pentru puțurile de apă freatică.

Parametrizarea ghidată, fără programare, garantează o punere în funcțiune necomplicată.

Conectarea la elementele de câmp se face prin biblioteca de proces Waterworx de la Phoenix Contact. Pe baza funcţiilor bloc preprogramate, se facilitează o realizare eficientă a instalațiilor dv. Un concept cuprinzător de protecție la supratensiune și sursa de alimentare garantează siguranța de alimentare necesară, precum și intervenții de service planificabile în avans. Având în vedere că secțiunile unei uzine de apă sunt dispuse descentralizat, conectarea la o centrală de comandă este indispensabilă. Prin utilizarea confortabilă a protocolului de control la distanță standardizat IEC 60870-5-104, această soluție se poate conecta cu ușurință la centrala de comandă.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere