Spre toate informațiile de presă

Noul acumulator cu timpi îndelungați de autonomie

10.10.2017

Acumulator UPS-BAT/LI-ION  

Acumulatori cu tehnologie litiu și fosfați de fier şi durată de exploatare ridicată chiar şi în cazul timpilor de autonomie îndelungaţi

Utilizaţi noul acumulator UPS-BAT/LION de la Phoenix Contact cu 924 Wh şi tehnologie litiu şi fosfaţi de fier împreună cu sursa de alimentare QUINT UPS cu IQ Technology.

Atât în funcţionarea în paralel în standby, cât şi în funcţionarea în cicluri, acesta prezintă o durată de exploatare ridicată în special în cazul timpilor de autonomie îndelungaţi. Acumulatorul funcţionează fiabil chiar şi la temperaturi extreme ale mediului ambiant, cuprinse între -25 °C şi + 60 °. Datorită sursei de alimentare inteligente QUINT UPS, aparatul asigură disponibilitatea ridicată a sistemului dvs. O unitate de control realizează comunicarea constantă cu sursa de alimentare. Astfel sunt posibile monitorizarea continuă şi managementul inteligent al acumulatorului. Detectarea automată şi posibilitatea schimbării bateriei fără unelte în timpul funcţionării permit o instalare rapidă.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere